Nyeremny oldal

"...Ez az anyag az alapoktól indul, és érteti meg az emberrel, hogy mit miért és hogyan csináljunk. Mert így lehet változtatni, lépésről-lépésre. Azt hiszem mondhatjuk, hogy ez egy más életforma.Az egész életem változik tőle.
Eddig nekem nagyon sokat változtatott!! Tényleg nem gondoltam volna,hogy a depresszióm  legmélyebb bugyraiból egyszer kijövök..onnan, ahol már azt várod, mikor jön a halál..."
Zsemberi Angéla

"...Sokat kaptam a kurzustól, az életem ezen szakaszán volt mikor később tudtam megnézni az aktuális leckét, de mindig amikor megnéztem mintha személyre szóló lenne. Annál jobb nincs, mikor tiszták a csakráid, a kundalini aktív ezáltal az isteni aspektusok tulajdonságai megjelennek benned és élvezed az életed történéseit, a meditációid...."
Vincze Mihály

"...Nagyon jónak tartom ezt a képzési módot, hiszen nem kell távolságot megtenni ahhoz , hogy képzést szerezzünk. Nem kerül pénzbe sem, így mindenki számára elérhető.Az egész felépítése tökéletesen megszerkesztett, és folyamatosan felfelé ívelő intenzív meditációs tudáshoz vezeti az igazi keresőket. Számomra minden érthető volt, nem tudok olyat említeni ahol hiányosság lett volna, vagy jobban kellett volna kifejteni. Istenien volt megszerkesztve az egész.
Ez a meditációs képzés sokat jelentett, úgy érzem megtaláltam amit kerestem. Nagyon sok rész került a helyére amit idáig nem tudtam hová tenni az ismereteimben. Összeállt a kép. ..."

Szakács Zoltánné Irén

"...A kurzus alatt sokat változott a meditációm. Tudatosabb lett! Bővültek az ismereteim, Egyre jobban kezdtem érezni a csakráimat, a vibrációkat. Tudtam, mit kell tennem, ha valamelyik csakrámban akadályt éreztem. A meditáció segít , hogy elviseljem a nehézségeket, felülemelkedjek a problémákon, hogy belülről figyeljek kifelé. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Változott a viszonyom önmagamhoz – és Másokhoz. Csodálatos meditációs gyakorlatok segítettek abban, hogy mindezt elérjem! Hogy megtapasztaljam az Önvaló csendjét...."
Kurucsó Zsigmondné Jutka

"...Mindent köszönök! Örülök, hogy végre nyilvánosan is megtehetem. A teljesen díjtalan kurzus nekem nagyon sokat adott. Meditációim az öröm és boldogság érzésével töltenek fel mindennap. Sokkal békésebb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb emberré váltam. Másokkal szemben is megértőbb, elfogadóbb lettem. A hétköznapi élet megpróbáltatásait sokkal könnyedebben, szinte derűsen fogadom. Megismertem a csakráimat..."
Kőfalviné Kovács Judit

"...Én néhány hónapja meditálok, és azért jelentkeztem a kipróbálásra, hogy rájöjjek, hogyan fejlődhetek tovább. Már az első leckék után világossá vált számomra, mi az, amin változtatnom kellene. Két dolgot is találtam. Az egyik, hogy reggelente nem meditáltam rendszeresen. Igyekszem ezen változtatni. A másik, hogy idővel elhanyagoltam a tűztisztítást, pedig szükség van rá. Tetszettek a letölthető meditációk. A bijja mantrás azért volt jó, mert végig éreztem a sahasrara csakrámat. A Shri Mataji által vezetett meditáció pedig nagyon különleges volt. .."
Hajdu Erzsébet

"...Eddig azt tapasztaltam, hogy nagyon kidolgozott, alapos a kurzus felépítése és könnyen tanulható. Egyszerűek, érthetőek a gyakorlatok. Kifejezetten szeretem nézni azokat a videókat, ahol Shri Matiji beszél. Megnyugtató a hangja és nagyon tetszik az egyszerűsége és az életről alkotott világnézete. Hihetetlen tanításai vannak! Azért is tetszik, mert hasonlít egy kicsit a nagymamámra, aki sajnos már nincs közöttünk. Nagyon jó ember volt, mindenkit feltétel nélkül tudott szeretni.. .."
Fábián Gáborné Saci

"...Az internetkurzust az első leckétől az utolsó leckéig végig élveztem. Mindig volt valami új felfedezni való
Én a meditáció által újra megtanultam a jelenben lenni. már évek óta nem voltam a jelenben, csak a testem, én csak úgy müködtem. Újra életkedvet, életerőt kaptam.Úgy pörögtek a negatív gondolataim: velúk elaludtam, éjszaka velük felébredtem és reggel még ki sem nyítottam a szememet tovább üldöztek engem - attól sikerült megszabadulnom. Már nem hagyom annyíra a dolgokat magamra hatni- főleg a rossz dolgok. Szép távol hagyom őket. És ha mégis valami nagyon bánt, csak egy megoldás van: meditálj! És már mindjárt jobban érzem magamat. Más oldalon szomorú vagyok, mért véget ért a kurzus, de tudom az utazás még nagyon hosszú lesz, és rajtam múlik, hova jutok majd. .. .."
Petra

"...Minden héten vártam az új leckéket és továbbítottam azoknak a kedves ismerőseimnek akik ugyanilyen érdeklődéssel várták a leveleiteket. Segített jobban megismerni a csakrák működését, a mai stresszes világban segített a meditáció nyugodtabbá válni, elazulni. Ami még jó volt, hogy otthoni körülmények között amikor időm engedte tudtam tanulni...."
Kiss Rita

"Az általam eddig ismert mentális technikák közül a meditáció során éreztem meg először, azt az "egész része" érzést, amelyet hiába kerestem eddig, mert csak értettem, de nem éreztem azt. A Tőletek tanult sok hasznos elméleti ismeret és a változatos meditációs gyakorlatok rengeteget segítettek abban hogy sokkal tudatosabban, mégis könnyedebben éljek meg mindennapi helyzeteket. Egyrészt nagyon hatékony stresszkezelő technikát kaptam a sahaja jógától, a rendszeres meditációt követően jelentősen csökkent bennem az aggodalmaskodó, szorongó érzés, másrészt olyan rengeteg pozitív érzelmeket közvetített számomra a kurzus még így a képernyőn és a hangszórókon keresztül is. Köszönöm! ."
Kovácsné Sütő Ildikó

"Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy elérhető volt számomra a kurzus. Mindent megfelelőnek találtam. A gondolataim és érzelmi hullámzásaim teljes harmóniáját tudtam kialakítani tudatosan a meditációk és leckék elsajátításával. Szeretném folytatni a kurzust. Sajnálom hogy nem 42 részes.... :-)"
Párdányi Susan

"...Személyesen is tapasztaltam jótékony hatásait: könnyebben elalszom esténként, segít átvészelni az utóbbi hónapok munkahelyi nehézségeit, rájöttem, hogy valójában miért is vagyok nyáron pollenallergiás. Segít ezenkívül a folyton gondolatokkal teli agyamat kissé lecsillapítani, bár még sokat kell gyakorolnom, hogy minden rendben legyen.... "
Kovács Éva

"...a kurzussal kapcsolatban szeretném megírni hogy, nagyon motivált lettem tőle, s hogy rendszerességre szoktatott. Ez a két dolog az én esetemben nagyon fontos volt. A kurzus óta intenzívebben és napi rendszerességgel foglalkozom a meditációkkal és a tisztítássokkal. Képzeld hogy a sötét erők közbe léptek mert majdnem egy hónapig nem volt netem. :) Na de nem adtam fel el jártam a Stefánia útra, hogy ne maradjak le. Úgy érzem hogy nagyon sokat fejlődtem, már érzem a hűvös szellőt nem csak a bizsergést a a fejem fölött.S érzem az áldásokat amit Shri Matajitól és a Sahaja jógától kapok.S még Többet szeretnék fejlődni, nagy örömmel vettem hogy még egyszer elkűldenéd a kurzust. Én élnék ezzel a lehetősségel, mert egy párat nem sikerült el olvasni. és ahogyan írtad nem árt ismételni hogy jobban bennünk maradjon... "
Csala Zoltánné

"...már régóta kerestem valamit aminek gyakorlati hasznát látom, mert a sok olvasás spirituális témákról egy idő után szerintem már kevés.Akkor véletlenül rá találtam erre a kurzusra.Elején kissé idegen volt ez a más kultúra de aztán egyre jobban élvezem a meditációt.Nem mindig sikerül gondolatok nélkülivé válnom,de nagyon sok boldogságot okoz nekem.Sokkal nyugodtabb vagyok,jobb kedvű,derűs.Már alig vártam a leveleteket.Szerintem úgy jó a Kurzus ahogy van átlátható, mindig többet tudunk meg a csakrák világáról.Persze én még így is keveset tudok,de nagyon élvezem.... "
Bencze Erika

"...Nem csak a kurzust végeztem el, hanem a szegedi tanfolyamra is jártam. Minden nap meditálok, ha reggel nem sikerül, akkor este már alig várom, hogy megteremtsem a körülményeket a nyugodt meditációhoz. Először a netről leszedett meditációs anyagok alapján tudtam könnyebben meditálni, aztán kialakítottam a magam rituáléit, és szükségem volt arra, hogy egyedül legyek a meditációban. Miután befejeződött a tanfolyam, eltelt néhány hét és nagyon hiányozni kezdtek a kollektív meditációk, azok a kellemes szombat délutánok, és újra a hanganyaghoz fordultam segítségért, hogy érezzem, hogy egy közösséghez tartozom....
Sok minden megérett, megfogalmazódott bennem. Például sokszor hittem azt, hogy nagyon sok hibás döntést hoztam eddig az életemben, és ezért olyan rossz nekem. A meditációk során megtapasztaltam, hogy nem hoztam rossz döntéseket, csak döntéseket, melyek tapasztalásokat adtak, és megteremtették annak a lehetőségét, hogy spirituálisan fejlődhessek. A meditációkban szinte mindig megtalálom azt a biztonságot, amire vágyok, a hétköznapokban csak néhány napja tapasztaltam meg, hogy át tudom vinni ezt az érzést akkor is, amikor befejezem a meditálást, és akár egy teljes napig is eltarthat....
Nekem nagyon fontos volt az, hogy a tanfolyam ingyenes volt, ez is megerősített abban, hogy itt nem szemfényvesztésről van szó. Hitelessé tette....
Én Sri Mataji által bizonyosodtam meg, hogy nem ez a test, nem ezek a gondolatok és érzések vagyok, hanem a tiszta lélek, aki szabad, bármi is történjen körülötte. Köszönöm Nektek, akik megnyitottátok a lehetőséget, hogy én is találkozhassam Sri Matajival és önmagammal... "
Katona-Zapletál Márti

"Köszönöm kurzust és az eddigi meditációs anyagokat. Nagyon jó volt. November eleje óta minden nap gyakorlok, mára már szerves része a mindennapomnak.Szerencsés vagyok ,hogy belépett a Sahaja joga az életembe. Már hosszabb ideje foglalkozok meditációval,de ez volt az, amit mindíg is kerestem.Hálás vagyok nektek ,hogy eljuttattátok hozzám és sok máshoz is. E néhány hónap azt erősítette meg bennem,hogy ezzel kell foglalkoznom többet,az élet többi dolga megy magától. A rendszeres meditációval, ezt a békét, nyugalmat áthozhatjuk tudatos életünkbe. Önvalónkból szemlélve a világot, a mostban, minden bonyodalom rendszereződik. Az elme lecsendesedik és minden megy magától. Ez nem szubjektív ,mindenkinek működik. Csak kezdeni kell meditálni rendszeresen,hogy létrehozzuk a kapcsolatot Önvalónkkal... "
Tóth Balázs

"Szomorúan vettem tudomásul , hogy itt a vége .... Nagyon köszönöm , hogy a részese lehettem kurzusotoknak. Sokat tanultam és főleg, sok mindent megtudtam magamró. Nyugodtab, kiegyensúlyozottabb lettem, a meditációk során , határozottan éreztem, hogy "TÖRTÉNIK" velem valami. Ezeket a történéseket mindenképp JÓ és POZITÍV dolognak éreztem és érzem. Álom életem felfokozódott... olyan mintha új dimenziók nyíltak volna bennem (itt bocsánatot kérek e sorok olvasójától, távol áll tőlem a kérkedés , csak azért írom le , hogy mit érzek , mert ezzel szeretném kifejezni a hálámat !!!) Ha nem szólítanak fel rá, belső megéléseimet meg tartom magamban, életem CSENDES CSODÁINAK , de így bátrabban elmondom és szeretettel biztatok MINDENKIT csinálja végig ezt a MEDITÁCIÓS KURZUST. "
Kőrösiné Takács Gabi

"Már próbálkoztam a meditációval, de a gondolataimat nem nagyon tudtam lecsendesiteni, most ugy érzem rátaláltam, hogyan lehetséges. Amióta a sahaja jogával, találkoztam mindennap meditálok. Tapasztaltam a nyugalmat, békét, ami nagyon jó érzéssel töltött el. A gyakorlatok nagyon jók, érthetőek, szeretem a zenéket is. Ugy érzem olyan dolgot kapok a sahaja jogátol, ami által másképpen tekintek a mindennapok megéléseire. "
Szilágyi Margit

""Először is szeretném megköszönni ezt a lehetőséget, hogy feliratkozhattam a webes kurzusra. Hónapok óta vágytam a jógára, előtte soha nem csináltam. A Net-en kutakodtam és akadtam rá a honlapotokra. Egy nagyon jól, világosan, érthetően megszerkesztett tanfolyamon vehettem részt, hála Nektek. Január első felében kezdtem el meditálni, napi szinten gyakorolom. Azóta tudatosan figyelem a gondolataimat, megváltozott a hozzáállásom az emberekhez, helyzetekhez. Csökkent a szorongásom. Napközben gyakorolom a légzőgyakorlatokat, ami sokat segít. Már az első meditációnál pozitív tapasztalataim voltak, éreztem a jobb kezemnél a hűvöset, a balnál a meleget. A kezeimben, ujjaimban érzem a vibrációkat, és a kurzus anyaga segít eligazodni abban, hogy melyik meditációt kell többször használnom. Szeretném kipróbálni a csoportos meditációt is, remélem hamarosan oda is eljutok. "
Csné Erzsi

""...kicsit szomorú vagyok,hogy véget ért a kurzus,nagyon tetszett rengeteget tanultam tőletek megváltozott az életem,a rendszeres meditálástól sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem, semmi és senki nem tud már kihozni a sodromból, abban a pillanatban befelé figyelek, és elengedek mindent a fülem mellett,a befelé figyelés nekem örömet jelent mivel állandó kaparászást érzek a bal fülemben,és ezt annak tulajdonítom,hogy a belső hallásom tisztul.Továbbra is meditálni fogok,viszont nagyon örülök,hogy ismételten fel lehet iratkozni... "
Sztanik Zsuzsanna


Ingyenes Online Meditációs Kurzus

 

Kapj átfogó képet a meditációról, a csakrákról, a spiritualitásról,
hogy életedet teljesebbé tudd tenni.

 

 

 

Iratkozz fel, Hogy összeálljon a kép!

 

Mára már nagyon sok meditáció, meditációs technika és rengeteg csakrákkal, a kundalinivel, a spiritualitással kapcsolatos információ található a következő oldalakon:

http://csakra-kerek.hu/

http://kundalini.hu/

http://adiguru.hu/main.php

http://www.sahajajoga.hu/ és a

http://jogameditacio.hu/ oldalon.

Felmerülhet a kérdés, hogy hol kezdjed, hogyan építsd fel magadban az ezzel kapcsolatos szerteágazó tudást és hogyan fordítsd a saját hasznodra. Többek között ezért hoztuk létre ezt a kurzust, hogy szépen végigvezessünk a kezdetektől, a meditáció alapjaitól, végig a csakrákon, meditációs és tisztítási technikákon és kapj egy teljes képet, ahogy egy hagyományos kurzuson szokott történni.


Mielőtt még feliratkoznál!

A kurzus lehetőséget ad arra, hogy átfogó képet kapjál, viszont igazi eredményt csak akkor kaphatsz, ha a megfelelő időt és figyelmet rászánod. Megtanulhatod elmélyíteni a meditációdat, a technikákat készség szintre fejlesztheted, hogy megszabadulj az életedet megkeserítő problémáktól, örömtelivé válj és spirituálisan is fejlődni tudj. Ezért csak akkor érdemes belevágnod, ha naponta tudsz a meditációval és a technikákkal foglalkozni kb. 2 hónapon keresztűl és az adott leckéket el tudod sajátítani.

Hogyan tudsz feliratkozni?

A kurzusra kizárólag a hírlevélolvasók jogosultak. Ha még nem vagy hírlevélolvasó, itt tudsz feliratkozni: >>>
Feliratkozás után, a hírlevél értesítőből tudsz majd feliratkozni.


FIGYELEM! Ez a kurzus nagyon hasznos tud lenni a számodra, viszont nem pótolja a kollektív meditáció nyujtotta pozitív hatást, feltöltődést. Ezért ha teheted, mindenképp látogass el egy kurzusunkra: http://www.sahajajoga.hu/programok.htm

 


Kellemes Utazást!

Jógameditáció csapat

 

 

 

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Meditációs kurzus
www.jogameditacio.hu