Meditáció Menü

Zenés meditáció otthonra - Jóga - Guru - Kundalini


Értesülj azonnal

minden újdonságról!

 

7 ok, hogy miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre

Kattints ide a hírlevelek eléréséhez

 Feliratkozás lent

1. - A legelsők közt fogod megtudni a honlapunkra felkerülő legújabb meditációkat, zenéket, videókat és egyéb érdekességeket!

2. - Részt vehetsz az alkalmi nyereményjátékunkon, ahol kizárólag a hírlevél olvasók részére feltett kérdés helyes megválaszolásával, spiritualitással kapcsolatos zenéket és egyéb hasznos anyagokat lehet nyerni!

3. - BONUS oldal kizárólagos elérhetősége: Olyan meditációkhoz, zenékhez, események felvételéhez juthatsz hozzá, melyeket csak a komolyabb érdeklődőknek tartogatunk.

4. - 22 részes webes meditációs kurzus elérhetősége: Az alapoktól kezdve vezetünk végig, hogy megtanuld a meditációs technikákat a belső energia rendszerünket tisztító technikákat és nagyon sok mindent, ami hozzá fog segíteni a mindennapi kiegyensúlyozott élethez.

5. - Csak az email címedet és nevedet kérjük megadnni, semmi egyéb személyes adatodra nincs szükségünk. Természetesen az email címedet sem fogjuk kiadni senkinek, semmilyen célból és semmilyen promóciós vagy üzleti jellegű anyagot nem fogunk Neked küldeni!

6. - Ha később meggondolod magad, egy kattintással leiratkozhatsz hírlevelünkről.

7. - Levelezőrendszeredet nem éri túlterhelés, mert hetente egy, maximum két levelet fogsz tőlünk kapni.

 

Ha a fenti 7 ok alapján úgy döntenél, hogy szívesen fogadnád híreinket, akkor nincs is más hátra, add meg a szükséges infókat magadról:

"Köszönöm a hírlevelet, és a mondanivalóját is.
Mint a kenyér az éhezőnek
....... csak ennyi.... köszönöm! "
Dombiné Héring Ildikó Veszprém

Feliratkozás

Kérjük add meg a neved:

Hogyan szólíthatunk?

e-mail: