Régebbi
hírlevelek
Ezt most nagyon komolyan kell venned!

JÓGAMEDITÁCIÓ HÍRLEVÉL

 

meditáció


 

 


Ezt most nagyon
komolyan kell venned!

 

 

 

 

Úgy éreztük, hogy Shri Matajinak ezt a közel 45 perces beszédét meg kell, hogy osszuk Veled. Ha teheted, akkor nézd meg, amikor egyben végig tudod nézni és utána csináld is meg a rövid meditációt Shri Matajival. Figyeld is meg, hogy mit tapasztalsz a meditáció végén!

 

Úgy érzed itt az idő, hogy komolyan vedd a meditációt? Jelentkezz a rövidesen induló budapesti programunkra (klikk ide!), illetve várunk Szegeden, Vácon és Egerben is meditációval.

 

Üdvözlettel,

Jógameditációs Péter

Ha tetszett hírlevelünk, oszd meg másokkal is:

Megosztom:

iwiw:

Jógameditáció - Az üvegguru- és pénzmentes, tiszta, otthoni meditáció, akár zene nélkül is



Hozzászólások: (Balra fent találod a linket, ha te is szeretnél hozzászólni)

mari - 2012.10.03
Nagyon szépen köszönöm!!!!!hozzászólás

Margit - 2012.10.03
Kedves PÉTER! Ahogy néztem a filmet hallgattam a beszédet,már akkor éreztem a hűvös szellőt,hol egész erősen, hol gyengébben. A meditáció alatt,és után a fejem felett mind két tenyeremben és újaimban éreztem a hűvös szellőt a tenyerem közepén erősebben éreztem a hűvöset. üdvözlettel Margit.

Margit - 2012.10.03
Kedves PÉTER! Ahogy néztem a filmet hallgattam a beszédet,már akkor éreztem a hűvös szellőt,hol egész erősen, hol gyengébben. A meditáció alatt,és után a fejem felett mind két tenyeremben és újaimban éreztem a hűvös szellőt a tenyerem közepén erősebben éreztem a hűvöset. üdvözlettel Margit.

Nagyi - 2012.10.02
Úgy éreztem, írnom kell Nektek, és csak ennyit, hogy KÖSZÖNÖM!

Meditációs Péter - 2012.10.02
Kedves Balu! Köszönjük, hogy megírtad a pozitív tapasztalataidat. Ha már rendben van az interneted és szeretnéd, hogy a kurzus újra elinduljon, csak írj egy levelet az info@jogameditacio.hu címre és mi beállítjuk, hogy az elejétől tudjon menni.

Meditációs Péter - 2012.10.02
Kedves Móni! Köszönjük az észrevételt. Ehhez a beszédhez most hozzáítuk a dátumot és a helyszínt.

Jutka - 2012.10.02
Nem tudom, mikor mondta Shri Mataji ezt a beszédet,de a "vészhelyzet" most talán még nagyobb, mint akkor volt. Elég szétnézni a nagyvilágban és itthon.... Bámulatos az a nyugalom, béke, hit, szeretet, ami árad Shri Matajiból, ahogyan próbálja megmutatni nekünk, mi az igazság. Mit kell tennünk ahhoz, hogy az Isten királyságához tartozzunk. Hogy milyen fontos a belső változás. Az Egységérzet. Nem elégedhetünk meg azzal, hogy megkapjuk az önmegvalósulást. Nem állhatunk meg az úton, fejlődni kell!!! Ahogy hallgattam ŐT,már kezdtem érezni a hűs energia áramlását a lábamtól felfelé. Amikor megkezdődött a meditáció, ez a hűs szellő végighaladt a gerincemen, éreztem az ujjaimban, a tenyeremben. Jobb oldalon intenzívebben. A fejem felett mindkét tenyeremben hűvöset éreztem. Nagyon vágytam a zenére, így meghallgattam a Nirmal Sangeet Sarita zenekart.Aztán kedvem volt Bálinttal énekelni. :) Feltöltődtem, nyugodt, békés vagyok.:)

Erzsimama - 2012.10.02
A meditáció után ezeket tapasztaltam:Mikor a b.kezemet a fejem fölé helyeztem,elöször nagyon finom gyenge melegséget éreztem,majd nagyon enyhe hüvöset.Mikor a j.kezemet helyeztem a fejem fölé gyönge hüvöset éreztem,ja és az ujjaimban is.

moni - 2012.10.02
Sziasztok Jogameditacios Csapa!Az lenne a keres ,hogy a megosztott videok,es Shri Mataji beszedei melle ha lennetek szivesek feltuntetni az adott datumot es azt hogy hol hangzott el a beszed,Nagyon megkoszonnem ha ez nem lenn tulsagosan negy keres a reszemrol,Koszonom,Moni...

Balu,Balázs - 2012.10.02
Szia Péter! Segítséget szeretnék kérni tőled.Jelentkeztem a kurzusra és nagyon tetszik,sokkal jobban érzem magam,mióta elkezdtem.Az a nagy problémám,hogy kiutaztunk Új Zélandra a családommal munkát,megélhetést találni és itt egy kicsit több időm (és szükségem)lett arra,hogy elkezdjek meditálni.Ekkor találtam rá a "Kolostor őrére" és általa rátok.Soha nagyobb csoda nem történt még velem!Neki is szerettem volna ezt már megírni,de egy kicsit el vagyok csúszva idővel,mostanában bepótolom.A lényeg,hogy nagy hatással van rám a kurzus,de itt elég problémás az internet és most egy ideig nem férek hozzá vagy ha igen,az emailt el tudom olvasni,de a filmeket,zenéket már nem indítja el.Remélem ez a jövő héttől megváltozik.Azt olvastam a kurzus elején,hogy régebbi leckéket már nem tudok visszanézni.Amennyiben ez így van,kérlek titeket,hogy újra megkaphassam az anyagot,mert nagy szükségem volna rá.Ha elérhető nekem később is,igyekszem utolérni magamat a gyakorlásban.Segítségeteket előre is köszönöm!!!!Remélem,még sokáig meditálhatok veletek!!!Még egyszer mindent köszi:Balu